Julkisivuelementtien laadukasta ja tehokasta pintakäsittelyä

”Haalistunut, repeilevä tai auringon polttama maalipinta ei kuulu sanavarastoomme.” Rakennusten julkisivut altistuvat vuosien aikana erilaisille sääolosuhteille ja likaantumiselle sekä mekaaniselle rasitukselle. Tästä syystä maalipinnan valintaan on kiinnitettävä erityistä huomiota.

HelaPaintin pintakäsittelyn automaattilinjasto on kustannustehokas ja säänkestävä ratkaisu julkisivuelementtien pintakäsittelyyn. HelaPaint käyttää kaikille metallimateriaaleille soveltuvaa ympäristöystävällistä nanoteknologiaan perustuvaa Gardobond® X 4739 -esikäsittelyä. Kannattava toiminta syntyy optimaalisesta ripustamisesta, laadukkaasta esikäsittelystä ja ammattitaitoisesta pintakäsittelystä.

Onko nykyinen maalausprosessi kunnossa?

HelaPaint on pintakäsittelyyn ja kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Pääpaino on jauhemaalauksessa, mutta sen lisäksi yritys on valmis hoitamaan koko tuotantoprosessin pintakäsittelystä ja kokoonpanosta logistiikkaan.

Uusi maalaamo on valjastettu automaattisella ja manuaalisella jauhemaalauslinjalla, joiden avulla varmistetaan kilpailukykyinen, laadukas ja tehokas prosessi kaiken kokoisille kappaleille. Tilauksesta yritys hoitaa myös kappaleiden asianmukaisen pakkauksen ja logistiikan, jotta asiakkailta säästyy aikaa olennaiseen.

Tyypillisiä asiakkaita ovat mm. kone- ja laiteteollisuuden toimijat. HelaPaint palvelee asiakkaita ympäri Suomen! Yritys on ehdottoman luotettava kumppani. ”Kasvamme ja kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa panostamalla heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa kaikin mahdollisin keinoin”, toteaa Kimmo Erikoinen.

Taustalla hitsaustekniikan halutuin kumppani

Yrityksen taustalla toimii hitsaustekniikan halutuin kumppani HelaSteel Oy. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1989, Ylihärmään. ”Olemme toimineet vientiyritysten kokonaistoimittajana kasvaen asiakkaitten mukana. Pintakäsittely on ollut aina osa kokonaisuutta ja kasvaneen kysynnän myötä avasimme pintakäsittelylle uuden maalaamon. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan, miten voisimme palvella teitä pintakäsittelytarpeissanne”, Kimmo Erikoinen lisää.

HelaSteel Oy, Kimmo Erikoinen puh. 040 032 9988
kimmo.erikoinen@helasteel.fi

Scroll to Top