HelaPaint pintakäsittelyn halutuin kumppani

Kone- ja laitevalmistajat

Kone- ja laiteteollisuudesta valmistetaan erikokoisia ja painoisia tuotteita. Tämä asettaa jauhemaalaamoille rajoituksia, joko painon tai tehokkuuden suhteen. Laadukas jauhemaalaus takaa näyttävän, myyvän ja kestävän pinnoituksen tuotteille. HelaPaint tarjoaa ympäristöystävällisemmän ratkaisun kaiken kokoisten metallikappaleiden pintakäsittelyyn jauhemaalaamalla. Pintakäsiteltävä kappale voi olla tasainen tai moniulotteinen, sillä jauhemaali tarttuu sähkövarauksella. Jauhemaalattu tuote on myös kokoonpanossa paremmin kolhuja kestävä ratkaisu.

Kustannustehokas ratkaisu kaiken kokoisille tuotteille

HelaPaintin uusi maalaamo mahdollistaa kaiken kokoisten kappaleiden pintakäsittelyn kustannustehokkaasti. HelaPaintin kannattava toiminta syntyy optimaalisesta ripustamisesta, laadukkaasta esikäsittelystä sekä ammattitaitoisesta pintakäsittelystä. Manuaalilinjaston avulla suuremmatkin metallirungot voidaan käsitellä huolellisesti ja asiaankuuluvasti. Manuaalilinjan ansiosta jauhemaalaamossa voidaan pintakäsitellä niin pienempiä kuin myös suurempia kappale-eriä nopealla aikataululla. Pienemmät kappaleet ja isommat erät, kuten ulkokuoret, suojukset tai ohutlevyt, pintakäsitellään automaattilinjaston avulla.

Ympäristöystävällisempi valinta

Jauhemaalit ovat liuotteettomia, minkä ansiosta ne rasittavat luontoa huomattavasti vähemmän kuin liuotinta sisältävät pintamaalit. Esikäsittelyssä HelaPaint käyttää kaikille metallimateriaaleille soveltuvaa ympäristöystävällistä ja nopeaa nanoteknologiaan perustuvaa Gardobond® X 4739 -esikäsittelyainetta.

Koko tuotantoprosessi haltuun

Maalaamon pääpaino on jauhemaalauksessa, mutta tarvittaessa HelaPaintilta luonnistuu koko tuotantoprosessi pintakäsittelystä kokoonpanoon ja logistiikkaan. Nykypäivänä kokonaispalvelu säästää rahtikustannuksissa.

Taustalla hitsaustekniikan halutuin kumppani

Yrityksen taustalla toimii hitsaustekniikan halutuin kumppani HelaSteel Oy. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1989, Ylihärmään. HelaSteel on toiminut vientiyritysten kokonaistoimittajana kasvaen asiakkaittensa mukana. Pintakäsittely on aina ollut osa HelaSteelin kokonaisuutta ja kasvaneen kysynnän myötä toimintaa laajennettiin perustamalla pintakäsittelylle uusi maalaamo.

HelaSteel Oy, Kimmo Erikoinen puh. 040 032 9988
kimmo.erikoinen@helasteel.fi

Scroll to Top