Sertifikaatit

HelaSteel Oy:ssä on jo vuosia panostettu laadunhallintajärjestelmien kehittämiseen ja järjestelmät ovat sertifioituja. Toiminnanohjauksen, kuten tuotannon, ostotoiminnan ja verkostohallinnan kehitys on ollut merkittävässä asemassa yrityksessä. Myös henkilöstön kouluttamiseen ja työturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, josta syystä HelaSteel onkin hitsaustekniikan halutuin kumppani.

HelaSteel on myös merkittävällä tavalla mukana Cleantech yritysten verkostossa. Cleantechilla tarkoitetaan lyhyesti sanottuna sellaisia teknologisia tai muita ratkaisuja, jotka edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä ja pienentävät ympäristöhaittoja.

Toiminta- ja ympäristöjärjestelmä
ISO 9001 ja ISO 14001

Järjestelmä kattaa kaikki konsernin toiminnot; markkinointi-myynti, tuotekehitys, osto ja tuotanto sekä lisäksi tukitoiminnot. Työterveys- ja työturvallisuus (TTT)- toiminnassa on kehittämisohjelma ja niille on asetetut tavoitteet. HelaSteel Oy on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan yleisesti hyväksyttyjä toimintaperiaatteita ja menettelytapoja sekä pienentämään valmistamiensa metallituotteiden valmistuksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Kantavat teräsrakenteet
ISO 3834-2 ja EN 10090-1

Hitsaustoimintaa koordinoi tuotantopäällikkö yhdessä hitsauskoordinoijan kanssa, jonka vastuulla on hitsaajien koulutus ja pätevöintien ylläpito sekä hitsauksen kehittäminen. Hitsauskoordinoijan pätevyys osoitetaan riittävällä kokemuksella ja/tai koulutuksella.

Haluamme kuulla sinusta

Etsitkö projektillesi toteuttajaa, joka tarvittaessa huolehtii koko ketjun materiaalihankinnasta kokoonpanoon? Ota meihin yhteyttä, niin etsitään ratkaisu.

Scroll to Top