Rekrytointi

Laatu, vastuullisuus ja luotettavuus ovat arvoja, jotka määrittävät kaikkea toimintaamme. Tavoitteemme on olla maailman paras kumppani asiakkaillemme, mutta myös työntekijöillemme. 

Aito välittäminen, tiimityö, avoimuus ja jatkuva kehittyminen ovat tekemisemme ytimessä. Näiden arvojen seuraaminen ja toteuttaminen ovat  mahdollistaneet HelaSteelin pitkän historian. Ne ovat menestyksemme perusta, joista todisteena ovat pitkät asiakas- ja työntekijäsuhteet.

Työntekijämme ovat menestyksemme perusta. Etsimme jatkuvasti aktiivisia, motivoituneita ja kehittymishaluisia ammattilaisia timanttiseen tiimiimme.

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja

Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Helasteelilla ja kasvamaan kanssamme alan osaajaksi, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.
Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kimmo.erikoinen@helasteel.fi

Haluamme kuulla sinusta

Etsitkö projektillesi toteuttajaa, joka tarvittaessa huolehtii koko ketjun materiaalihankinnasta kokoonpanoon? Ota meihin yhteyttä, niin etsitään ratkaisu.

Scroll to Top