Arvot

HelaSteel Oy:n tavoite on olla maailman paras kumppani asiakkailleen. Meille tärkeää on ammattitaitoiset ihmisemme, luotettavuus ja laatu jokaisessa prosessin vaiheessa sekä aito kiinnostus asiakkaidemme tarpeista. Pyrimme jatkuvasti löytämään keinoja kehittämään toimintaamme ja ihmistemme ammattitaitoa. Tiedostamme ympäristövastuumme ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja vastuullisuuden kasvattamiseen.

Toiminnanohjauksen, kuten tuotannon, ostotoiminnan ja verkostohallinnan kehitys on ollut merkittävässä asemassa yrityksessä. Myös henkilöstön kouluttamiseen ja työturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, josta syystä HelaSteel onkin hitsaustekniikan halutuin kumppani.

Laatu

HelaSteel tarjoaa laadukasta hitsausta vaativien projektien suunnittelu- ja toteutuspalveluita.

Olemme  jo vuosia panostaneet sertifioitujen laaadunhallintajärjestelmiemme kehittämiseen. Ylläpidämme laatua myös henkilöstömme jatkuvalla kouluttamisella sekä uusien ratkaisujen kehittämisellä.

Ympäristö

HelaSteel ymmärtää ympäristövastuunsa ja tekee sekä pieniä että suuria tekoja ympäristön eteen ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Mahdollisimman tehokkaasti optimoitu kuljetusketju, jätemateriaalin kierrättäminen uusiokäyttöön sekä tehokkaat energiaratkaisut ovat esimerkkejä siitä, miten HelaSteel huomioi ympäistövastuutaan.

HelaSteel on myös merkittävällä tavalla mukana Cleantech yritysten verkostossa. Cleantech-verkostossa olevat yritykset pyrkivät löytämään ja ottamaan käyttöön sellaisia teknologisia tai muita ratkaisuja, jotka edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä ja pienentävät ympäristöhaittoja.  

Ihmiset

Laadun tae ovat ammattitaitoiset, työssään viihtyvät ja kehittyvät työntekijämme. 

Turvallisuus, työssä jaksaminen ja tiimissä viihtyminen ovat asioita, joista emme tingi. Tuemmekin työntekijöitämme ratkaisuilla, joilla voimme lunastaa lupauksemme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme joka päivä

Scroll to Top